RU MD
+373 691 87 322
+373 790 21 454
info@plante.md
or. Chisinau str. Valea Crucii 9
Coş
Produs nu este selectat
Coş
Total produse: 0 buc,
total: 0 MDL

Plante decorative in Moldova

Bine ați venit pe site-ul Plante.md. Aici puteți găsi și procura oricare dintre plantele decorative care cresc în Moldova. Compania noastră "Driada" deține o pepinieră proprie, unde cresc o cantitate mare de plante decorative. Datorită experienței multianuale de creștere și îngrijirii specifice a fiecărei plante în parte, culturile noastre cresc cele mai frumoase și cu o rată de supraviețuire practic de 100%. Datorită faptului că D-stră cumpărați de la noi, direct de la producător, evitînd intermediarii, noi o să vă bucurăm cu Prețuri Plăcute!

Plante Decorative din Moldova Activitatea companiei nu se rezumă doar la vînzarea plantelor noastre, dar, lista serviciilor prestate include și sădirea profesională a plantelor decorative. După cum este bine știut, unul dintre factorii decisivi de creștere a plantelor este modul de sădire: ce ingrășăminte se folosesc și pe care porțiune de teren. Noi vă vom informa despre cea mai potrivită modalitate de îngrijire a plantelor nou-răsădite, despre udare, îngrășăminte și mulcire.

Crearea spațiilor verzi pentru D-stră este sarcina noastră! Noi nu lucrăm pentru bani, dar pentru clienți. În timp ce misiunea intermediarului este de a vinde și a uita, pentru noi este importantă aprecierea de către D-stră a serviciilor și plantelor noastre, cu recomandarea ulterioară a companiei noastre prietenilor și cunoștințelor și să vă adresați tot la noi și următoarea dată cînd veți avea nevoie de Orice tip de Plantă!

Plante Decorative in ChisinaDacă sunteți în căutare de creare calitativă și profesională a spațiilor verzi, amenajarea grădinii D-stră, răzorului de flori, terenului sau oricărui alt obiect, vă puteți adresa cu încredere la noi. Schema reducerilor flexibile și abordarea personală a fiecăruia, cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Compania "Driada" activează în domeniului design-ului de landșaft și răsădirii plantelor. Noi vă putem oferi o consultație profesională privitor la modul de răsădire și îngrijire propice fiecărei plante.

Pe site-ul nostru puteți găsi informații detaliate despre fiecare dintre plantele pe care le creștem. Vă atenționăm să examinați spectrul imens de butași de trandafiri de peste 40 de soiuri. Noi vă vom ajuta să alegeți cele mai potrivite flori pentru serele și răzoarele de flori pe care le posedați.

Plante Decorative moldova chisinaO gamă variată de conifere, foioase și plante fructifere ce va satisface orice preferință, poate fi găsită pe pagina noastră web. Veți putea găsi oricînd atît butași, cît și plante de dimensiuni mari.

Noi vom avea grijă ca fiecare plantă decorativă pe care o veți alege să își găsească cel mai potrivit loc pe terenul D-stră și să arate cît mai eficient și frumos posibil. Frumusețea grădinii D-stră- deviza noastră.